Előfizetői tartalom

Forr a kábelpiac az USA-ban

Portfolio
Az AT&T ma kaphatja meg az ajánlatokat kábelTV üzletágára, az AT&T Broadband-re, mivel számos érdeklődő már elkészítette a terveit a cég megvásárlására, vagy a részesedésszerzésre- írja a Wall Street Journal. Bennfentesek értesülései szerint 4 cég van ringben, a Comcast, a Cox, az AOL-Time Warner és a Microsoft. Az ajánlatokat az AT&T igazgatósága valószínűleg szombaton fogja áttekinteni.

Mint ismeretes az AT&T eredetileg az AT&T Wireless-hez hasonlóan teljesen le kívánta magáról választani kábel-TV üzletágát, de a rivális Comcast felvásárlási ajánlatával ez a megoldás a ködbe veszett, a cég menedzsmentje inkább szakmai befektetőkkel tárgyalt az AT&T Broadband leválasztása kapcsán. Esélyes pályázónak tűnik az AOL, amely saját kábelcégét egyesítené...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés