Előfizetői tartalom

T-Online: úton a profit felé

Portfolio
Ma tette közzé Európa legnagyobb internetszolgáltatója, a T-Online 3. negyedéves teljes gyorsjelentését. A publikált számok nem keltettek meglepetést, hiszen a társaság már november 6-án közzétette a kulcsértékeket. A társaság 3. negyedéves árbevétele 270 millió euró lett, miközben EBITDA szinten 35 milliós veszteséget mutatott.

A társaság eredményessége javult a 2. negyedévhez képest, ami pozitív trendnek értelmezhető. A jelentés igazi pozitívuma az, hogy a németországi tevékenység már nyereséges volt, ami azt jelenti, hogy a német társaság a hazai piacon kitűzött célokat két negyedévvel a vártnál korábban teljesítette. A DT leány vezetője, Thomas Holtrop éppen egy héttel korábban nyilatkozta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés