Előfizetői tartalom

Deutsche Telekom: kulcs az adósság

Portfolio
Ma tette közzé teljes 3. negyedéves jelentését a Deutsche Telekom, amely azonban nem okozott nagy meglepetést, hiszen a német távközlési társaság már korábban publikálta előzetes kulcsszámait. A cég veszteséges lett, az év első 9 hónapjában 1 milliárd euró mínuszt szedett össze, ami a 4. negyedévre 600 milliós veszteséget jelentett.

Az eredmény várhatóan nem mozgatja meg a piacokat, hiszen a piac már figyelembe vette az előzetes eredményt értékítéletében. A Deutsche Telekom prognózisa sem hatja meg a befektetőket, lényegében semmi újdonságot nem tartalmaz ez előzőekhez képest.Amire a befektetők figyelni fognak, az a délután 4-kor tartandó elemzői konferencia. Kulcskérdés itt az , hogy a cég mit kezd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés