Előfizetői tartalom

Itt a legújabb NETzedék

Portfolio
A kirowski 2001-ben közreadott második tematikus riportja témájaként a Magyarországon élő 14 és 29 év közötti internethasználók, a NETzedék médiahasználati és online szokásainak felmérését választotta. A több mint 50 oldalas, 30 diagrammal és táblázattal illusztrált jelentés 14 szempontból tekinti át a fiatalok jellemzőit. Az alábbiakban a tanulmány összefoglalóját ismertetjük.

Az internetpenetráció jelen stációjában még a fiatalok jelentik a fejlődés bázisát, ők alkotják a felhasználók derékhadát. Az általános és középiskolai hozzáférés, valamint az új médium iránti sajátos attitűdjük a magyarországi online közösség meghatározó szegmensévé teszi őket. A jelen ifjú felhasználóiból válnak a közeljövő döntéshozói és fogyasztói....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés