Előfizetői tartalom

AH: ellentétek vonzásában

Portfolio
Tulajdonképpen nem okozott nagy meglepetés az Antenna Hungária ma közzétett gyorsjelentése, üzemi szinten továbbra is jól működött a társaság, azonban a Vodafone konszolidációja miatt ismét tetemes lett a nettó veszteség. A cég tőkehiánya a negyedév folyamán fokozódott, az ambiciózus tervek és a tőkeellátottság továbbra is látványosan távol állnak egymástól.

Az Antenna Hungária most tett először közzé negyedéves jelentést, s bár bázisadatokat nem közölt, érdekes következtetéseket lehet levonni az eredmény-kimutatásból. A műsorszóró társaság a 3. negyedévben 2,03 milliárd forintos mérleg szerinti veszteségről számolt be, amely csaknem eléri az év első felében kimutatott veszteségek mértékét. A jelentősen romló eredmény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés