Előfizetői tartalom

Mit várnak az elemzők a Rábától és a Synergontól

Portfolio
Csütörtökön teszi közzé harmadik negyedéves számait a Rába és a Synergon. A Rábánál az éven belüli folyamatok javulására számítanak az elemzők, míg a Synergonnál a stabilizáció jelei mutatkoznak. A konkrét számok ismertetése előtt szükséges kiemelni azt a szomorú tendenciát, hogy egyre kevesebb elemző foglalkozik a Synergonnal, így klasszikus értelemben vett piaci várakozásról az IT cég esetében már nem is nagyon beszélhetünk.

Megjegyzés! A Rábánál az alsó szélsőérték igen távol esik a többi előrejelzéstől, a gyakorlatilag zéró profitot váró becslés kiemelésével 470 m Ft-os várakozást kapunk (ebben az esetben az alsó határérték 374 m Ft).Rába Nem néznek könnyű feladat elé a győri társaság teljesítményét értékelő befektetők. Míg a harmadik negyedév már mentes lesz az első...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés