Előfizetői tartalom

Egy piacnyitás margójára

Portfolio
Megingathatatlan és a tragédiában tovább erősödő nemzeti érzelmek, a potenciális árfolyamkilengéseket tompító reguláris lazítások, valamint a hideg pénzügyi logika feszül majd egymásnak magyar idő szerint 15:30-kor, az amerikai részvénykereskedelm újra indításakor, miután a hétvégén mind a New York-i Részvénytőzsde, mind a Nasdaq sikeresen tesztelte számítógépes és kommunikációs infrastruktúráját.

Az elmúlt két évben már békeidőben is komoly nehézségekkel előrejelzhető és számtalan megdöbbentő fordulatot tartalmazó részvénypiaci tendenciák rövidtávú feltérképezése most emberi képességeket meghaladó feladat. Írásunkban csupán arra vállalkozunk, hogy néhány főbb tényezőt körülírjunk, melyek az első kerdekedési napon, majd azt követően az első két-három...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés