Előfizetői tartalom

Szünidei matiné (15-16. eseményei)

Portfolio
Míg március 14-én talán többen azzal a csalóka vágyakozással vették le szemüket a részvénypiacokról, hogy a gödör aljáról már nem eshetnek tovább az indexek, azonban a fenti kissé játékos cím ellenére a lesz még rosszabb verzió következett be. Az alábbiakban vázlatos áttekintést adunk a nemzetközi piacok főbb eseményeiből a teljesség igénye nélkül március 15-16. közötti időszakra vonatkozóan.

- Erős eladási hullám a hagyományos iparágak részvényeiben is- Egy 87 éves piaci veterán véleménye- Oracle eredmény: konszenzus alatti EPS előrejelzés második negyedévre- Nextel: profit warning- Compaq: profit warning, 7%-os létszámleépítés- Nokia: csökkentett árbevételi és változatlan EPS terv első negyedévre- Daimler: megkezdődött a létszámleépítés- USA makró:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés