Előfizetői tartalom

Besokallt az EU, beleszállnak Kínába az oroszok támogatása miatt

Portfolio
Az Európai Unió szót emelt amiatt, hogy Kína vélhetően olyan alkatrészeket szállít Oroszországba, amelyeket katonai célokra használhatnak fel. Valdis Dombrovskis, az Európai Bizottság ügyvezető alelnöke kijelentette, hogy az EU együttműködik az Egyesült Államokkal az Oroszország elleni szankciók kijátszásának kezelésében, ami uniós szankciók kivetését is jelentheti.

Dombrovskis washingtoni látogatásán – amelyen amerikai törvényhozókkal találkozik, hogy meggyőző a kongresszus tagjait, hogy minél előbb hagyják jóvá az újabb Ukrajnának folyósítandó pénzügyi segélycsomagot – bejelentette, hogy az Európai Unió támogatja az Egyesült Államokat abban, hogy megakadályozzák az Oroszország elleni szankciók kijátszását. Ez pedig viszonylag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés