Előfizetői tartalom

Nagyon kemény figyelmeztetést küldött Romániának az Európai Bizottság

Portfolio
|
MTI
Aggasztó a költségvetés helyzete a magas deficit miatt, és nagyon sok a csúszás a helyreállítási terv végrehajtásában, márpedig nem lesz meghosszabbítva a 2026 nyaráig tartó helyreállítási program – gyakorlatilag ezeket a nagyon kemény figyelmeztetéseket fogalmazták meg az Európai Bizottság magasrangú illetékesei szerdán Bukarestben.

Céline Gauer főigazgató, az Európai Bizottság helyreállítási terv végrehajtásáért felelős munkacsoportjának vezetője azt mondta: Románia jelentős lemaradásban van a program kapcsán. Úgy fogalmazott az Agerpres hírügynökség közlése szerint: Azt látjuk, hogy sok tevékenység késik, sok beruházás valójában el sem kezdődött, 29 hónap pedig nagyon kevés mindennek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés