Előfizetői tartalom

Nagyon keményen beleszállt Szijjártó Péter az Európai Bizottság elnökébe

Portfolio
Egy napon belül a második kemény kritika érkezett a magyar kormány háza tájáról az Európai Bizottság elnöke felé, hiszen Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatójának, friss nyilatkozata után délután keményen beleszállt Ursula von der Leyenbe, a személyét támadva, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

A mai magyar-azeri külügyminiszteri sajtótájékoztatón, amelyen gázpiaci bejelentés is elhangzott, rákérdeztek Szijjártónál arra, hogy mit gondol az Oroszország ellen hozott szankciókról és arról, amit külön cikkben is megírtunk, miszerint Orbán Balázs támadta az Európai Bizottság elnökét, mivel a szankciós politikában nyomást gyakorolt a tagállamokra, és kellő egyeztetés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés