Előfizetői tartalom

Nagyobb a lemaradás az Európai Bizottság szerint, többet költhet a magyar kormány

Az Európai Bizottság jóváhagyta Magyarország regionális támogatási térképének 2022-től 2027-ig tartó módosítását. Így két régióban is engedélyezik, hogy 50 százalék helyett 60 százaléknyi támogatást fizessen a kormány egyes beruházásokhoz. Mindez azt jelenti, hogy az érintett területek fejlettsége elmaradt a várttól, de a bevonható többletforrásokkal gyorsabb lehet a felzárkóztatásuk.

Az Európai Bizottság jóváhagyta Magyarország regionális támogatási térképének 2022-től 2027-ig tartó módosítását. A módosítás lehetővé teszi, hogy az Európai Unió működéséről szóló szerződés 107. cikke (3) bekezdésének a) pontja alapján támogatásra jogosult régiókban található területeken megvalósuló beruházásokhoz magasabb maximális támogatási összegeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés