FONTOS Amerikai elnökválasztás: kiszivárgott, hogy Biden fontolgatja a visszalépést
 
Előfizetői tartalom

Folytatódik a birkózás Németország és az EU között

Portfolio
Az Európai Bizottság javaslatot tett az EU költségvetési szabályainak reformjára, amelynek keretében többek között biztosítani kell, hogy az államadósság négy év alatt csökkenjen, és további lépések nélkül egy évtizeden át csökkenő pályán maradjon. Németország számára viszont ez is kevés lehet, amely a Stabilitási és Növekedési Paktum újratárgyalásánál szigorú szabályozást akar.

Közzétette új javaslatát az Európai Bizottság az uniós költségvetési szabályokkal kapcsolatban. Németország az elmúlt hónapokban akasztotta meg a Stabilitási és Növekedési Paktum újratárgyalását, mivel szigorúbb szabályokat követel, a Brüsszel által javasolt egyéni adósságpályák újrahangolását kéri - írja a Reuters. A mostani javaslat nem határoz meg számszerű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés