Előfizetői tartalom

Felvételi ponthatárok, a felsőoktatási helyettes államtitkár, valamint oktatáskutató a mai Checklistben

Portfolio
Hamarosan jön a Portfolio Checklist, lapunk napi podcastjének pénteki adása. A mai műsorban egyebek mellett a csütörtök este kihirdetett idei felsőoktatási ponthatárokról lesz szó. Adásunk második részében maradunk az oktatásnál, mivel a pedagógusbéremelés és a roma szegregáció megszüntetése a Magyarország és az Európai Bizottság közötti, a Helyreállítási Alap forrásairól folyó tárgyalások kontextusában is felmerült.

Délután öt órakor érkezik a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjének pénteki adása. A műsor első részében Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért felelős helyettes államtitkára lesz a Checklist vendége, akit egyebek mellett arról kérdezünk majd, hogy idén mely szakokra jelentkeztek a legtöbben, és hogy mik a magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés