Előfizetői tartalom

Lezárták a nagy napelemes EU-pályázatot – Íme, az eddigi főbb eredmények

Portfolio
A hétfői figyelmeztetés után csütörtökön éjfélkor zárult a vidéki magyarországi régióknak szóló lakossági energiahatékonysági uniós 0%-os hitelprogram (GINOP-8.4.1/A-17) és pénteken délelőtt kiadta az első összesítését a program eddigi eredményeiről a Magyar Fejlesztési Bank (MFB). A közlemény címéből („Nagy sikerrel zárul az MFB lakossági energiahatékonysági hitelprogramja”) és tartalmából arra következtetünk, hogy ezt a pályázatot már nem fogják újranyitni, azaz nem csak ideiglenes felfüggesztésről, hanem végleges bezárásról van szó.

Erre utal az is, hogy az MFB kiadta az elsősorban napelemes és napkollektoros rendszerek telepítésére, hőszigetelésre, valamint nyílászáró cseréjére igénybe vehető program eddigi nyertes projektjei alapján azt, hogy a pályázatnak mik a jelenlegi eredményei: Eszerint összesen 90 milliárd forint jutott több tízezer lakás, illetve családi ház korszerűsítésére. Ez úgy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés