Előfizetői tartalom

Új pályázatot indított Brüsszel az induló cégeknek is

Portfolio
Két új pénzügyi eszközt fogadott el ma az Európai Bizottság, amelyekkel az induló innovatív vállalkozásokba és a fenntartható városfejlesztésbe való beruházást kívánja ösztönözni - olvasható a ma kiadott közleményben. A bevezetett két új pénzügyi eszköz a társbefektetési és a városfejlesztési alap, melyek a fiatal vállalkozások és a városfejlesztési projektgazdák számára érhetőek el.

A 2014-2020 közötti pénzügyi időszakban az Európai Bizottság célja, hogy arra ösztönözze a tagállamokat, hogy duplázzák meg az Európai Strukturális és Beruházási (ESB) Alapok révén a pénzügyi eszközök különböző formájában történő beruházásaikat. További törekvés, hogy a hagyományos támogatások helyett a pénzügyi eszközök terjedjenek el, valamint elérje...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés