Előfizetői tartalom

EU-pályázatot értékelnél? - Figyelmeztet a Miniszterelnökség

Portfolio
Túl sok a hiba, illetve a hiányosság az új állami projektértékelői adatbázisba jelentkezők pályázati anyagában azzal, hogy hogyan igazolják az eddigi szakmai tapasztalatot, ezért figyelemfelhívó, eligazító közleményt adott ki a Miniszterelnökség. Ennek keretében egy új sémanyomtatványt is feltöltöttek a hivatalos pályázati oldalra, amellyel egyértelműen alá tudja támasztani a jelentkező, hogy a 8 szakmai tématerületből pontosan melyikben mettől-meddig tud felmutatni releváns tapasztalatot.

Amint a múlt pénteki parlamenti projektmenedzseri szakmai találkozó alapján megírtuk: addig egy hét alatt több mint 800 értékelő jelentkezett az új állami projektértékelői rendszerbe és a Miniszterelnökség hetente értékeli majd a beérkező anyagokat, hogy minél hamarabb fel tudjon élesben állni az új értékelési rendszer. Ezzel függhet össze, hogy ma külön figyelmeztető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés