Előfizetői tartalom

Egymilliárddal szúrja ki a pest megyeiek szemét a kormány

Portfolio
Megjelent ma az Üzleti infrastruktúra fejlesztésének támogatása Pest megyében című uniós pályázat, amelynek keretösszege csupán 1 milliárd forint. Mindez amellett történik, hogy nagyon széles azok köre, akik pályázhatnak, de mindössze 2-3 nyertessel kalkulál a felhívás szövege. Emlékeink szerint ilyen csekély keretösszegű pályázatok kiírását eleve el akarta kerülni a kormány, de a jelek szerint ez mégsem sikerült. A projektek megvalósításának helyszíne Pest megye lehet Budapest területének kivételével.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent az "Üzleti infrastruktúra fejlesztésének támogatása Pest megyében" című (VEKOP-1.2.2-15) kódszámú felhívás.A pályázat részleteiA felhívás a vállalkozói környezetet és az üzleti infrastruktúra fejlesztését célozza meg, meglévő iparterületek, ipari parkok, tudományos és technológiai parkok fejlesztésére, indokolt esetben új iparterületek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés