Előfizetői tartalom

Külföldön tanulnál egy sikeres cégvezértől? - Segít az EU

Portfolio
Újabb fiatal magyar vállalkozó vehet részt az Erasmus Fiatal Vállalkozóknak programjában, így akár hat hónapon keresztül építheti nemzetközi üzleti kapcsolatait, gyűjtheti tudását és tapasztalatait egy más sikeres külföldi cégvezetőnél. Ez azt jelenti, hogy már 50 felett jár azon fiatal magyar vállalkozók száma, akik éltek a közvetlen brüsszeli finanszírozású pályázati lehetőséggel, sőt ezen program testvérprogramjában, a CONNECT-ben olyan vállalkozó kedvű is akadt, aki Brazíliában töltött egy hónapot egy sikeres vállalkozó szárnyai alatt.

A kkv-k versenyképességét segíti a programA több mint félszáz magyar vállalkozó eddigi külföldi tapasztalatszerzését az Erasmus Fiatal Vállalkozóknak programja segítette, amelyet az Európai Bizottság még 2009-ben indította el. Jelenleg a programot a Bizottság a COSME (Competitiveness of Enterprises and Small and Medium-sized Enterprises) keretprogramból finanszírozza, mely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés