Előfizetői tartalom

Vizsgálja a kormány a milliárdos EU-s munkapiaci projekt hátterét

MTI
|
Portfolio
Miután az elmúlt hetekben az országos sajtóban is megjelentek az Első Magyar Környezettudatos Szociális Országos Szövetkezet (ESZOSZ) 1,3 milliárd forintos uniós hátterű munkaerőpiaci projektje körüli problémák és ma az MSZP is sajtótájékoztatót tartott az ügyben, Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára azt jelezte, hogy vizsgálják a szövetkezet tevékenységét.

Az ESZOSZ arra kapott támogatást, hogy 2800 munkanélküli ember munkához juthasson. Több hónapon keresztül ki is fizették az alkalmazottakat - emlékeztetett a helyettes államtitkár. Közölte: az első híreket követően, amelyek arról szóltak, hogy gond van 900 ember foglalkoztatásával és kifizetésével, az irányító hatóság vizsgálatot rendelt el, hogy feltárja, van-e lehetőség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés