Előfizetői tartalom

Lázár: Én most egy puccs szervezésében vagyok

Portfolio
Szerdán újabb részletek jelentek meg Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter egy zárt ajtók mondott önkritikus beszédéből. Bevallása szerint a felpörgetett uniós pénzkifizetésnek megvan az ára, kapkodás lett belőle, de a legfontosabb az volt, hogy "kitolják a pénzt". A kiszivárgott mondatok után még érdekesebbnek ígérkezhet a tárcavezető hetente megtartott csütörtöki maratoni sajtótájékoztatója.

A korábban kiszivárgott információkról itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2015.06.15Megdöbbentő szavak Lázár Jánostól!Berkecz Balázs, az Együtt politikusa szerdán újabb részleteket közölt a miniszter június 8-i beszédéből. Lázár János ezek szerint azt mondta, hogyén tulajdonképpen egy puccs szervezésében vagyok, amiben az építész kamarával, a mérnök kamarával, a nagyvárosi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés