Előfizetői tartalom

Megvan a megállapodás, ez jó hír nekünk is!

Portfolio
Sikerült kompromisszumra jutnia hétfőn a nyitott költségvetési kérdésekről az Európai Unió tagállamaiból álló Tanácsnak és az Európai Parlament küldöttségének, így elhárult annak a veszélye, hogy korlátozott forrásokkal fusson neki a jövő évnek az EU. Az alku az Európai Bizottság által átdolgozott 2015-ös költségvetési tervezetet és az utóbbi években felhalmozott kifizetetlen számlák fokozatos csökkentését foglalja magába - írja a Bruxinfo.hu. Utóbbi a magyar EU-támogatások lehívása szempontjából is kiemelten fontos, ahogy arra közelmúltbeli elemzésünkben is felhívtuk a figyelmet.

Kapcsolódó cikkünk2014.11.25Mégsem piszkálják meg a Magyarországnak szánt uniós forrásokatMiként az EP által kiadott közlemény rámutat, a képviselők csak azzal a feltétellel járultak hozzá a jövő évi EU-költségvetés elfogadásához, hogy az Európai Bizottság tervet dolgoz ki a kifizetetlen számlák fenntartható szinte csökkentésére 2016-ig bezárólag. "Az Európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés