Előfizetői tartalom

Fontos pályázati feladatot kaptak a Széchenyi Programirodák

Portfolio
Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter minapi (6/2014. (X. 31.) rendeletével az állam által működtetett Széchenyi Programiroda Tanácsadó és Szolgaltató Nonprofit Kft. hálózatára bízta az Európai Regionális Fejlesztési Alap, az Előcsatlakozási Támogatási Eszköz és az Európai Szomszédsági és Partnerségi Eszköz pénzügyi alapok egyes, a területi együttműködéshez kapcsolódó programjai végrehajtásában való közreműködést - derült ki a Magyar Közlöny legfrissebb számából. A Széchenyi Programiroda hálózata egy friss jelzés szerint egyébként is igen dinamikusan bővül a következő hetekben, felkészülve a Széchenyi 2020 keretprogram pályázati rohamára, amelynek keretében feltehetően sokan keresik majd meg az állami pályázatíró és tanácsadó céget. A hálózat lendületes bővítése alapján elképzelhető, hogy további hasonló adminisztratív feladatokat is kaphat az államtól.

A Magyar Közlöny legfrissebb, 2014/148. számában megjelent 6/2014. (X. 31.) MvM rendelet a Széchenyi Programiroda Tanácsadó és Szolgaltató Nonprofit Kft.-t jelöli ki az Irányító Hatóság, illetve a Nemzeti hatóság végrehajtó szervének a 34/2007. (XI. 17.) OTM rendelet 1. §-ának átírásával. A friss jogszabály szerint "A 2007-2013 programozási időszakban az Európai Regionális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés