VIP szépségsarokkal és
Short

VIP szépségsarokkal és "budget-friendly” ételekkel indul a Balaton Sound

Portfolio
Szerdán kezdődik a Heineken Balaton Sound: a szervezők a Portfolio-t arról tájékoztatták, hogy két nagyszínpadon, összesen féltucat zenei helyszínen indul a fesztivál Zamárdiban. A szervezők megújult VIP tematikákkal és élményekkel várják az érkezőket, az 1 km hosszú partszakasz pedig vízparti helyszínekkel, beach partikkal, valamint kényelmes lazulással várja a látogatókat.

A szerdai közlemény kiemeli: minden nap hajnalig tart a Heineken Nagyszínpad programja, az utolsó estet egy látványos EndShow zárja.

Az idei év egyik különlegessége, hogy a legnagyobb VIP helyszínt fák, indák és egzotikus növények borítják. Szolgáltatásai között pedig lesz szépség sarok, egyedi étel- és italkínálat, asztalszervíz és asztalfoglalás.

Ahogy a Szigeten, úgy a Sound esetében is a szervezők igyekeznek szem előtt tartani, hogy a vendégek kedvező áron tudjanak étkezni a fesztivál területén. Eszerint minden ételt árusító helyen megtalálható lesz az ú.n. „budget-friendly” étel, melynél a megfizethetőség és a tartalom a látogatók elégedettségét szolgálja. A pénztárcabarát ételek között találhatunk majd street burgert, pizza szeletet, fokhagymás-fejfölös-sajtos lángost, óriás palacsintát, belga gofrit, falafel boxot is.

A vendéglátás terén kiemelt szempont a környezettudatosság. A szerződött partnerek a műanyag zacskók, nylon táskák, eldobható tányérok, evőeszközök és egyéb csomagolóanyagok helyett

kizárólag papír vagy környezetbarát, lebomló anyagokból készült kellékeket használhatnak.

Szintén elvárás, hogy a vendéglátósok energiatakarékos megoldásokat használjanak és az alapanyag-beszerzéseik során is a fenntarthatóság kiemelt szerepet kapjon.

Idén is jelen lesz a Soundon a biztonságos fesztiválozást segítő szakértői csapata: a fesztiválozók biztonságával kapcsolatos területek szakértői azon túl, hogy edukálják a fiatalokat és felhívják a figyelmüket a fesztivál során esetlegesen felmerülő problémás esetekre, az őket segítő önkéntesekkel együtt a fesztiválon is jelen vannak, hogy helyszíni jelenléttel és segítségnyújtással is hozzájáruljanak a biztonságos fesztiválozáshoz. A Safety First program fontos, innovatív eleme a rendezvény alatt a Sound applikáción belül működő „pánikgomb”, amely lehetővé teszi, hogy a fesztiválozók könnyedén jelezhessék a fesztivál szervezőinek, ha segítségre szorulnak, vagy ha problémás esetet észleltek.

Címlapkép forrása: Balaton Sound

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Valamit tervez a kormány - Mi lesz az OTP-vel?
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
olaszstrand