Előfizetői tartalom

Újabb fürdő nyitja meg kapuit Budapesten

Portfolio
A korábban bejelentett ütemezett újranyitás keretében 2021. május 22-én megnyitja kapuit a Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő. A belépők a koronavírus járvány kitörése előtti árakon érhetők el, és továbbra is lesz lehetőség gyermek, diák és nyugdíjas jegy, illetve családi belépők megvásárlására. A korábban megvásárolt bérletek, ajándékutalványok érvényessége automatikusan meghosszabbításra kerül.

A sorbanállás elkerülése érdekében javasolják az online felületen történő belépők megváltását, mely a fürdő honlapján érhető el. Fontos, hogy a vonatkozó kormányrendelet alapján csak olyan 18 éven felüli személy látogathatja a fürdőt, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal vagy igazolni tudja védettségét az EESZT applikációval. A 18 éven aluli, védettségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés