10:00 - 10:05
10:05 - 10:20
Vidékfejlesztési támogatások - középpontban az élelmiszeripar
Előadó: Papp Zsolt György, helyettes államtitkár, Agrárminisztérium
10:20 - 10:35
Zöld megállapodás vagy zöld forradalom? – A magyar élelmiszeripar lehetőségei és kihívásai az Európai Zöld Megállapodás árnyékában
Előadó: Mezei Dávid, agrár- és uniós kapcsolatok vezető, MBH Bank
10:35 - 11:40
Kerekasztal-beszélgetés: Kulcskérdés a versenyképesség: a magyar élelmiszeripar kitörési esélyei ma és 2021 után
Moderátor: Szécsényi Tamás, igazgató, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
Beszélgetés résztvevői:
Partner
Kiemelt szakmai partner
Médiapartner
Szervezés, lebonyolítás, információk
Szponzorációs lehetőségek
Tartalmi és szervezési kérdésekben