Green Awards logo
Green Awards|2024. szeptember 4.

Jelentkezési lap

A „Green Awards” különböző kategóriáit harmadik alkalommal, 2024-ben is átadjuk a Dandelion Group és a Portfolio Csoport közös támogatásával, azzal a hosszú távú elköteleződéssel, hogy az adott évben a hazai vállalatok különleges fenntarthatósági teljesítményét, programját, vagy innovációit elismerjük. Jelentkezzenek most, és mutassák meg, hogy milyen egy fenntarthatóan működő kis-, vagy nagyvállalat, milyen egy igazán innovatív kezdeményezés, egy fenntarthatósági céloknak megfelelő beruházás, vagy egy társadalmi ügyért leginkább elhivatott program, vagy személy, példakép.

Díj kategória

Pályázat

A jelölt elmúlt egy évben nyújtott kiemelkedő szakmai munkásságának, vagy egyedi teljesítmények részletes leírása, bemutatása (maximum 2500 karakter).

Dokumentum feltöltése

Opcionálisan csatolhatóak .doc, .docx és .pdf formátumú dokumentumok a pályázat kiegészítésére. Legfeljebb 2 file tölthető fel, a file-ok mérete ne haladja meg a 2 MB-ot.

  Nyilatkozom arról, hogy az általam jelölt személlyel/gazdálkodó szervezet képviselőjével egyeztettem, aki a jelölést elfogadta.

A pályázatban módosítás, utólagos hiánypótlás az awards@portfolio.hu e-mail címen lehetséges. Kérjük a levél tárgyában jelölje meg a díj nevét és a pályázott kategóriát.