Regisztráció: 07:20-08:00
A konferencia nyelve: magyar
Szakmai program: 08:00-18:30
Kiegészítő program: 18:30-02:00
Részvétel módja: Offline+Online
Professzionális online konferenciáinkon élőben, interaktívan követheti a programot.
FONTOS! Jelen konferenciánkon csak a Toscana I. terem programja lesz online közvetítve, a párhuzamos programok többi része (B-C és D szekciók) csak a helyszínen érhetők el.
A virtuális térben is a megszokott magas színvonalú szakmai előadásokat és beszélgetéseket hallgathatja meg. Rendezvényeink platformjai a lehető legjobb interaktív lehetőségeket kínálják, mint például élő kapcsolatépítés, egyéni videó hívások és a networking, így nyújtva egy igazi rendezvény érzését!
Felhívjuk kedves résztvevőink figyelmét, hogy a konferenciára való jelentkezést követően QR-kódot küldünk ki a regisztráció során megadott résztvevői email címre. Ezt legyenek kedvesek magukkal hozni akár kinyomtatva, akár telefonjukon felmutatva a rendezvény napján, ezzel biztosítva a bejutást!
Kérdés esetén keressék rendezvényszervező kollégánkat lenti elérhetőségén!
Professzionális online konferenciáinkon élőben, interaktívan követheti a programot.
FONTOS! Jelen konferenciánk szakmai programjának csak az A szekciója lesz online közvetítve, a párhuzamos program többi része csak a helyszínen érhető el.
A virtuális térben is a megszokott magas színvonalú szakmai előadásokat és beszélgetéseket hallgathatja meg. Rendezvényeink platformjai a lehető legjobb interaktív lehetőségeket kínálják, mint például élő kapcsolatépítés, egyéni videó hívások és a networking, így nyújtva egy igazi rendezvény érzését!
Super Gold támogató
Kiemelt szakmai partner
Gold támogató
Silver támogató
Silver/Expert támogató
Gin & Tonic Bar Sponsor
Bronze támogató
Spritz Bár támogató
A rendezvény karbonsemlegességéért felel
Szakmai partner
Kiemelt médiapartner
Foodtruck támogatója
Médiapartner
Díjaink tervezője és készítője
A borkínálat támogatója
A pálinkakínálat támogatója
Szervezés, lebonyolítás, információk
Szponzorációs lehetőségek
Tartalmi és szervezési kérdésekben