Előfizetői tartalom

Össztűz alatt a forint – Már megint mi történik?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A műsor első részében a forint gyengülésének okait kerestük Török Zoltánnal a Raiffeisen Bank vezető elemzőjével. A második blokkban arról volt szó, hogy mit is jelentenek az Európai Parlamenti választások eredményei Ursula von der Leyen szempontjából, segíti vagy éppen gátolja az újrázását. Erről Szabó Dánielt, a Portfolio uniós ügyekkel foglalkozó elemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00) Makronaptár - (01:51) Forintárfolyam - (02:56) EP-választások - (09:31) Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés