Előfizetői tartalom

A kiégés nem az a dolog, amit huzamosan az asztal alá lehet söpörni

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétvégi különkiadása, melyben arra kerestük a választ, miért olyan nehéz helyén kezelni a kiégést, ha azt a WHO betegségként azonosította, és egy friss felmérés szerint a burnout-ban akár minden második európai munkavállaló érintett lehet. A munkaerőpiac nem is új keletű szörnyéről és ellenszereiről Csatlós Csilla kiégés specialistát kérdeztük.

Érzelmi kimerültség érzése, a személyes teljesítménnyel szemben csökkent elégedettség, negatív, cinikus, távolságtartó magatartás tanúsítása azokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk, akikkel kapcsolatba kerülünk, akiknek - amúgy - segítséget nyújtunk. Nagy vonalakban ez lehetne a kiégés definíciója. A legutóbbi kutatások szerint Európában a burnout legalább minden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés