Előfizetői tartalom

Robbanhat a kriptók árfolyama, még nem késő beszállni?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A műsor első részében kriptodeviza-piaccal foglalkoztunk, ugyanis egy, az Ethereummal kapcsolatos hír komoly lendületet adott ezeknek az eszközöknek. Vendégünk volt Nagy Viktor, a Portfolio vezető részvényelemzője. Az adás második részében a hétfőn mások mellett Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő ellen indítványozott hágai elfogatási parancsról kérdezzük Hoffmann Tamás nemzetközi jogászt, a Budapesti Corvinus Egyetem docensét.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - 0:00 Kriptodeviza-piac - 1:45 Makronaptár - 8:16 Elfogatási parancs Netanjahu ellen - 9:19 Címlapkép forrása: Getty ImagesA jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés