Előfizetői tartalom

Benézték az inflációt, és ez a forintot is elintézheti

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A műsor első részében a vártnál rosszabb amerikai inflációs adat potenciális implikációiról volt szó, amerikai és magyar kontextusban egyaránt. A témával kapcsolatban Zsoldos Ákos, a Portfolio makrogazdasági elemzője volt a vendégünk. Adásunk második részében a Wizz Airről beszéltünk, a cég papírjai ugyanis nagy menetelés előtt állhatnak, igaz, előbb még egy combos esés is benne van a pakliban, az okokról Bukta Gábort, a Concorde elemzési üzletágvezetőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek Intro - (00:00) Benézték az amerikai inflációt - (01:05) Mennybe mehet a Wizz Air, de nem azonnal - (11:43) Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés