Előfizetői tartalom

Bedurranthatja a globális kannabiszpiac rakétáját a német legalizálás?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist április 3-i adása. A mai műsor első részében arról beszéltünk Mohos Kristóffal, a Portfolio Részvény rovatának elemzőjével, hogy lökést adhat-e a globális rekreációs célú kannabiszpiacnak, hogy Németországban április 1-jével legalizálták a marihuána kikapcsolódási célú fogyasztását. Az adás második részében azzal foglalkoztunk, hogy néhány hazai befektetési alapnak olyan jól indult az idei év, hogy mindössze három hónap alatt lenyomták az állampapírok egész éves hozamát, erről Árgyelán Ágnest, lapunk pénzügyi elemzőjét kérdeztük.  

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:  KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00) Német legalizálás - (01:14) Jó hozamok - (12:43) Címlapkép forrása: Johannes Simon/Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés