Előfizetői tartalom

Vidéken terjeszkedik az Appeninn

Portfolio
Az Appeninn Nyrt. tőzsdei bevezetése óta legnagyobb ingatlan tranzakcióját tervezi végrehajtani. A Rotux Zrt. tervezett beolvadásán keresztül az Appeninn egy 7,2 hektáros, 6,000 nm-es felépítménnyel rendelkező belterületi kecskeméti és egy 3 hektáros, 2,400 nm-es felépítménnyel rendelkező belterületi szentesi ingatlannal bővíti portfólióját. A részvénycserét tartalmazó beolvadás során a Rotux részvényesek 448 forintos árfolyamon juthatnak Appeninn részvényekhez.

A tranzakcióban szereplő épületek közül a kecskeméti 6,024 négyzetméterből mintegy 476 nm iroda terület, míg a fennmaradó 5,548 négyzetméter raktár és egyéb jellegű csakúgy, mint a szentesi 2,385 négyzetméteres építmény. Fontos azt is kihangsúlyozni, hogy a megvásárolt ingatlanokhoz jelentős méretű telek tartozik. Kecskeméten egy 7,2 hektáros, Szentesen pedig egy 3...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés