Nemzetközi terjeszkedésbe kezd az egyik legnagyobb magyar ingatlancég
Ingatlan

Nemzetközi terjeszkedésbe kezd az egyik legnagyobb magyar ingatlancég

Portfolio
Nemzetközi expanziós tervei megvalósításához új szakemberekkel erősíti csapatát a Biggeorge Property. A cégcsoport nemzetközi lakóingatlan-fejlesztési divízióval (Biggeorge Homes International) egészíti ki portfólióját és három új vezetővel bővíti csapatát. Nagygyörgy Tibor cégalapító, vezérigazgató Martin Jánost vezérigazgatói, Onczay-Vojnár Zinaidát nemzetközi üzletfejlesztési igazgatói, Bakonyi-Kiss Gábort nemzetközi befektetési menedzseri pozícióban üdvözli a cégcsoport élén.

Martin János MRICS a WING lakó üzletágának (LIVING) igazgatói, illetve a WING vezérigazgató-helyettesi pozíciójából érkezik a Biggeorge Homes International Zrt. vezérigazgatói székébe. A szakember közgazdász diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen szerezte, majd befektetési banki területen szerzett jelentős tapasztalatot. 2008-2017 között a WING stratégiai elemzőjeként segítette a társaság munkáját, majd 2017-től üzletágigazgatóként felelt a cégcsoport LIVING márkanév alatt megvalósuló lakóingatlan-fejlesztéseiért. A LIVING – amelynek elindításában és sikeres stratégiai és operatív irányításában kiemelkedő részt vállalt – vezetése alatt közel 2000 lakóingatlant fejlesztett, és több mint 1500 lakást értékesített.

Onczay-Vojnár Zinaida a Considero Investments partnere és ingatlanágazati vezetője volt, mielőtt csatlakozott a Biggeorge Property kötelékébe, ahol strukturált finanszírozással, ingatlanbefektetési tanácsadással és tőkebevonással foglalkozott. Nemzetközi közgazdaságtanból szerzett diplomát a Corvinus Egyetem angol tagozatán, és ingatlanpiaci mesterképzést végzett a brit Nottingham Trent Egyetemen a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem RICS képzésének részeként. Pályafutását 2003-ban a Bank Center bérbeadási- és marketingvezetőjeként kezdte, majd a tulajdonos kelet-közép-európai ingatlanportfóliójának regionális bérbeadási- és marketingfeladatait irányította. 2006 és 2010 között irodaértékesítési- és marketingigazgatóként dolgozott a GTC és Immobilia cégcsoportoknál, majd Párizsba költözött, ahol először az AEW Europe CEE, majd az AXA IM marketingvezetője lett. Hazatérve az Orco Property Group budapesti bérbeadási, marketing- és vagyonkezelési feladatait irányította. 2015 és 2018 között a HB Reavis nemzetközi üzletfejlesztési igazgatói teendőit látta el a páneurópai régióban (London, Berlin, Varsó, Prága, Pozsony, Budapest).

Bakonyi-Kiss Gábor nemzetközi befektetési menedzserként csatlakozik a cégcsoporthoz. A Corvinus Egyetem pénzügy-számvitel alapszakának elvégzését követően a Rotterdam School of Management Finance & Investments szakán szerzett mesterdiplomát. A Deloitte pénzügyi tanácsadási csapatában dolgozott nemzetközi, országhatárokon átívelő vállalati felvásárlásokon és összeolvadásokon (M&A), elsődlegesen a kelet-közép-európai régióra fókuszálva (2014-2021). 2021 és 2024 között egy páneurópai tőkealap (Laub Capital) befektetési vezetőjeként dolgozott, feladata a befektetési lehetőségek felkutatása, kiértékelése, tranzakciós menedzsmentje és zárása volt (Csehország, Lengyelország, Horvátország, Spanyolország, Portugália).

Az év legnagyobb ingatlanpiaci teljesítményeit díjazza a szakma november 28-án a Property Awards 2024-en. Részletekért kattints!

A kinevezések kapcsán Nagygyörgy Tibor MRICS cégalapító, vezérigazgató hangsúlyozta:

„Cégcsoportunk életében fontos mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen a hazai piaci jelenlét mellett az európai régió további országait is elkezdtük megvizsgálni ingatlanfejlesztési és befektetési szempontból.

Nemzetközi törekvéseink sikeres megvalósításában olyan elismert és tapasztalt ingatlanpiaci szakemberekre van szükségünk, mint János, Zinaida és Gábor.

A címlapkép illusztráció. Címlapkép forrása: Getty Images

A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

Holdblog

A kukorica siralmas, nem menti meg a Földet

Több élelmiszernövény is lehet bioüzemanyag, de az igazi lehetőség a második generációban van. Növényi hulladékokból vagy állati zsiradékokból készülő biomasszák ugyanis nem versenyezn

Holdblog

Ők a legjobban fizetett kormányfők

Anno Rómában, annak is köztársaságkorában a magasabb állami közhivatalok ellátásáért nem járt fizetés. A magisztrátusi pozíciókat kizárólag vagyonos emberek pályázhatták meg, akiknek

Holdblog

Balásy Zsolt: Lakásom van, vagyonom nincs?

Prominens magyar politikus: úgy látom, a migrációval - mindegy, hogy országhatárokon át, vagy belül - csak a baj van. Prominens közgazdász bárhol a világon: a... The post Balásy Zsolt: Lakáso

KonyhaKontrolling

Miért jó befektetés az ingatlan?

Akik régóta olvasnak, tudják, hogy az ingatlan nem a kedvenc befektetési formám. Nem csupán azért, mert fizikailag hozzáköt egy helyhez, hanem azért sem, mert nagyon kevesen tudják előre felmé

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egyetlen ábra, ami megmutatja, mekkora valójában az orosz hadsereg friss területhódítása

Likviditás szakértő - Vezető modellező

Likviditás szakértő - Vezető modellező
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel mobilbarát hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2024 - Győr
2024. október 9.
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
2024. október 8.
Energy Investment Forum 2024 - A MEKH szakmai támogatásával
2024. október 10.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
épület-erdő-ingatlan-környezet-terek-természet-urbanisztika-város