Energetikai üzletágat indít a Duna House
Ingatlan

Energetikai üzletágat indít a Duna House

Portfolio
DH Energy néven indít új üzletágat a Duna House Group. A cég új leányvállalatával először Magyarországon lép be az energetika piacára, ahol elsősorban lakossági és kisvállalati ügyfelek számára kínál mostantól energiahatékonysági megoldásokat. A DH Energy már a hónapban induló Otthonfelújítási Programból is szeretné kivenni a részét, a közeljövőben pedig várhatóan a cégcsoport többi országában is elindítja szolgáltatását.

A DH Energy elsősorban lakossági és kisvállalati ügyfelek számára kínál energiahatékonysági megoldásokat, mint például fűtési/hűtési/légkezelő rendszerek, világítás, utólagos szigetelések, nyílászárók cseréje, napelemek, napkollektorok vagy energiatárolók beépítése.

„A Duna House Group a nemzetközi terjeszkedés mellett szolgáltatáskörének bővítési lehetőségeit is folyamatosan vizsgálja. Az energiahatékonysági megoldások iránt régóta érdeklődünk, hiszen pontosan tisztában vagyunk a hazai helyzettel és látjuk benne az óriási fejlődési potenciált. Alapításunk óta víziónk az ingatlanokhoz kapcsolódó egyablakos szolgáltatási csomag folyamatos bővítése. Ennek megfelelően célunk, hogy országszerte, a közel 150 Duna House irodában külön dedikált szakemberek segítségével ügyfeleink igénybe tudják venni ingatlan és pénzügyi szolgáltatásaink mellett a DH Energy szolgáltatásait is.” – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Guy Dymschiz, a Duna House Group társalapítója.

„Magyarországon indítjuk a szolgáltatást, de célunk a nemzetközi bővítés, hiszen egész Európában jelentős növekedési potenciál van. Ezek között van a RepowerEU program, amely 300 milliárd eurós keretösszeggel támogatja az energiafüggetlenség növelését és az energiahatékonyság javítását, így kiváló időzítést biztosít a DH Energy Zrt. indításához és hosszú távú növekedési potenciált jelent a lakossági beruházásoknak Európa szerte. A cégcsoport eredményei mellett az üzleti modellnek köszönhetően a hálózat franchise partnerei is további bevételhez jutnak az új üzletág eredményéből.” - tette hozzá.

A most alapított DH Energy vezetésével Deme Rolandot bízta meg a cégcsoport, aki 2005 óta tevékenykedik az energiaipar különféle szegmenseiben: közel 6 évet dolgozott energiakereskedelemben, ezt követően megalkotója, üzletág-, később ügyvezetője volt Magyarország egyik első virtuális erőművének, továbbá az elmúlt években számos innovatív energiamegoldás kialakításában vállalt aktív szerepet. A különböző pozíciókban eltöltött, közel húsz év alatt jelentős tapasztalatokat szerzett üzletágépítésben, valamint új termékek, szolgáltatások bevezetésében. Deme Roland a DH Energy vezetése mellett 20%-os tulajdonrésszel is rendelkezik a részvénytársaságban, amelynek maradék 80%-át a Duna House cégcsoport birtokolja. A DH Energy Zrt. 3 fős igazgatóságának tagjai Deme Roland vezérigazgató mellett Guy Dymschiz, a DH Csoport társalapítója, vezérigazgatója, valamint Schilling Dániel, a cégcsoport pénzügyi igazgatója.

„A DH Csoport eddig is kiemelt figyelmet fordított a fenntarthatóságra, az energiahatékonyságra, valamint a megújuló energia termelésére. A vállalatcsoport jelentős ismeretekkel rendelkezik a hazai ingatlanok energetikai állapotáról, hiszen az Energetikai Tanúsítvány Kft. az elmúlt években többezer energetikai tanúsítvány kiállítását végezte el, így támogatva az ingatlan tulajdonosokat az értékesítés előtt álló ingatlanok energetikai állapotának meghatározásában.” – mondta Deme Roland, a DH Energy Zrt. vezérigazgatója. „Az energetikai beruházások és korszerűsítések olyan életszínvonal-javulással járó, értéknövelő beruházások, melyek jelentős anyagi előnyt is biztosítanak a tudatos ingatlantulajdonosoknak. Folyamatosan kiépülő szakértőcsapataink részletesen tudják majd tájékoztatni ügyfeleinket a kapcsolódó lehetőségekről: a fűtési/hűtési/légkezelő rendszerek, valamint világítás korszerűsítése, illetve cseréje, az utólagos szigetelések elvégzése, a nyílászárók cseréje, vagy éppen a napelemek, napkollektorok vagy energiatárolók beépítése várhatóan több tízezer lakóépület megújulásán keresztül hatással lesz a teljes ingatlanállományra, amelyben a DH Energy is aktív szerepet kíván vállalni.”

A Duna House árfolyama ma 0,9 százalékkal került felejbb, míg idén 42,6 százalékot emelkedett.

dunahouse0717

Címlapkép: Duna House

A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

Kiszámoló

Hogy kerüld el a tranzakciós adót?

A kormánynak annyi a fantáziája, mint egy betonbékának. Ha pénz kell az összeomlott költségvetés foltozgatásához, akkor főleg a bankokat és a biztosítókat nyúzza, egyre jobban. (Akár rend

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Von der Leyen botránya pont egy nappal a sorsdöntő szavazása előtt kapott új erőre
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Ez is érdekelhet
shutterstock_1398060875