A BEM Centerben nyitotta meg legnagyobb budapesti fiókját a CIB Bank
Ingatlan

A BEM Centerben nyitotta meg legnagyobb budapesti fiókját a CIB Bank

Portfolio
Új bankfiókot nyitott július 15-én a CIB Bank Buda szívében, a BEM Centerben. Közel 700 négyzetméter alapterületével ez lett a CIB Bank legnagyobb fiókja Budapesten.

Nemcsak bank, közösségi tér is lesz a CIB Bank BEM Centerben tegnap megnyílt, eddigi legnagyobb budapesti bankfiókja - fogalmaz a bank közleménye, amely szerint az új lokáció ezzel az anyabank, az Intesa Sanpaolo új arculati megközelítését követi, amely olyan térként tekint a bankfiókra, ahol a pénzügyek intézése mellett, beszélgetésekre, találkozásokra, akár munkára is lesz lehetősége a betérő ügyfeleknek. A bankfiókban két azonnali jóváírású befizető funkcióval ellátott ATM is helyet kapott.

Ákos Tamás, a CIB Bank lakossági vezérigazgató-helyettese az ünnepélyes megnyitón azt mondta, a fiókra nem elsősorban az ügyintézés helyszíneként tekintenek, mert erre hatékony és kényelmesen használható digitális megoldásaik is vannak. Szeretnénk, hogy a fiók fesztelen hangulatú találkozóhely is legyen, a teret egyébként az ESG-szempontoknak megfelelően alakították ki.

A helyszínválasztást támogató érvek között szerepelt, hogy az izgalmas és prémium minőségű belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező, idén tavasszal átadott BEM Center a budai közlekedés egyik ütőerén helyezkedik el, elég parkolóhelyet és flexibilis parkolási rendszert kínál az ügyfeleknek, az éttermek és hotelek közelsége pedig lehetőséget biztosít előadások és egyéb rendezvények megszervezésére is. Az irodaház további különlegessége, hogy közvetlenül kapcsolódik a Kimpton Bem Budapest szállodához.

Holdblog

Lelassult a globális vagyon növekedése

Eléggé lelassult a globális vagyon növekedése az elmúlt évtizedben. A UBS nemrég publikált Global Wealth Report 2024 című jelentése szerint míg 2000 és 2010 között... The post Lelassult a g

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ez aztán a meglepetés! Erre még a kormány sem számított
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
betontorzó, válság, épízkezés