Átadtak egy 42 ezer négyzetméteres épületet a főváros közelében
Ingatlan

Átadtak egy 42 ezer négyzetméteres épületet a főváros közelében

Portfolio
Megkapta a használatbavételi engedélyt a HelloParks pátyi PT2-es csarnoka - közölte a társaság. A 42 ezer négyzetméteres csarnokot mostanra teljes mértékben bérbe adták, a legnagyobb bérlő a Gebrüder Weiss. A vállalat kezelésében lévő ingatlanok összterülete jelenleg mintegy 310 ezer négyzetméter.

A PT2 a HelloParks Páty megapark 42 ezer négyzetméteres BigBox típusú épülete a főváros nyugati határában, az M1-es autópálya mentén, az M0-ás és az M7-es út csomópontjának közelében helyezkedik el. A PT2-es csarnok, ahogy a korábban elkészült, 58 ezer négyzetméteres PT1 épület is, megfelel a BREEAM fenntarthatósági szabvány New Construction kategóriájának Outstanding minősítésének eléréséhez szükséges előírásoknak.

A csarnokba költözik majd be a Gebrüder Weiss, mely jelenleg a HelloParks portfóliójának legnagyobb bérlője. Az osztrák logisztikai óriás 32 ezer négyzetméternyi területre írt alá szerződést.

A logisztikai ingatlanokkal is kiemelten foglalkoznak a szakértők a szeptember 25-i XX. Property Investment Forum konferencián, ahol Nemes Rudolf, a HelloParks vezérigazgatója is az előadók között lesz. Részletekért kattints!
Nemes Rudolf
HelloParks, vezérigazgató
Nemes Rudolf 2020-ban csatlakozott a Futureal-csoporthoz, az újonnan létrehozott HelloParks logisztikai és ipari ingatlanfejlesztési platform vezetőjeként. Az indulás óta egy több, mint 80 szakemberbő
Tovább
Nemes Rudolf 2020-ban csatlakozott a Futureal-csoporthoz, az újonnan létrehozott HelloParks logisztikai és ipari ingatlanfejlesztési platform vezetőjeként. Az indulás óta egy több, mint 80 szakemberbő Tovább

A HelloParks a PT2 átadásával az ország harmadik legnagyobb portfóliójú ipari fejlesztőjévé vált, az elkészült épületek összesen 310 ezer négyzetmétert tesznek ki, és összesen 260 ezer négyzetméter raktárterület már bérlőre is talált.

A vállalat jelenleg két fejlesztésen dolgozik: a HelloParks Páty területén, a PT2 mellett már megkezdődött a szintén 42 ezer négyzetméteres BigBox típusú PT3 kivitelezése is, Alsónémediben pedig nyár végére elkészül Magyarország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana, a 60 ezer négyzetméteres BigBox típusú AN1, így jelenleg további 102 ezer négyzetméter kivitelezése van folyamatban.

A három, idén átadásra kerülő ipari ingatlanban, melybe bele tartozik a PT2 is, már összesen 106 ezer négyzetméter talált bérlőre. A fent említett Gebrüder Weiss mellett számos jelentős nemzetközi vállalat döntött a HelloParks mellett: többek között a német dm - Drogerie Markt üzletlánc, a DHL Supply Chain, a Transdanubia és az Aeroplex is.

Címlapkép forrása: HelloParks

SPB Blog

Új certifikát akár évi 10%-os hozammal!

Gyors befektetés 100%-os tőkevédelemmel! Bemutatjuk az új Fast Trigger certifikátot, amelynek a legnagyobb előnye a rövid időn belüli magas hozam lehetősége. Ha a mögöttes eszközök mindöss

Holdblog

HOLD After Hours: Best of 2021

A nyári szünetet enyhítendő, itt egy válogatás a 2020-21-es szezonunkból. Leginkább azoknak ajánljuk, akik később kapcsolódtak be a HAH-ba, vagy csak megismerkedni szeretnének az adásainkkal,

Kiszámoló

Új vállalkozói számla: Binx

A Számlázz.hu csapata egy új pénzügyi szolgáltatást indított vállalkozásoknak. Online nyithatsz vállalkozói bankszámlát, indulásnak szinte költségmentesen, egyedül a Binxen kívüli utal

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nemzetgyűlési választások: hatalmas győzelmet aratott Le Pen pártja, Macron súlyos vereséget szenvedett
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
Marina_City_Extra_CAM_09