A portaszolgálat és a wellness már nem sokat ér - Botox-kezelést és városi kisautót kínál a vásárlóknak egy ingatlanfejlesztő
Ingatlan

A portaszolgálat és a wellness már nem sokat ér - Botox-kezelést és városi kisautót kínál a vásárlóknak egy ingatlanfejlesztő

Portfolio
A medence, a tágas edzőterem és a 24 órás portaszolgálat már nem elég ahhoz, hogy vonzóvá tegye a londoni luxuslakáspiacot a legnagyobb vagyonnal rendelkező vásárlók számára. Emiatt a fejlesztők olyan újfajta kényelmi szolgáltatásokat kínálnak, mint a privát klubtagságok, az applikáción keresztül elérhető Botox-kezeléssel ellátott orvosi szolgáltatások, vagy városi autó, amivel a gyerekeket magániskolákba lehet vinni - írja a Bloomberg.

A brit fővárosban lassult a luxuslakások értékesítése, így a fejlesztők egyre újabb kényelmi szolgáltatásokat kínálnak a vásárlás ösztönzésére. A LonRes nemrégiben kiadott jelentése szerint májusban az 5 millió fontot (2,3 milliárd forint) meghaladó értékű ingatlanok értékesítése éves szinten több mint 20%-kal csökkent. Az adatszolgáltatás szerint ez volt 2017 óta a leggyengébb május az eladások tekintetében (a 2020-as járványos évet nem számítva). Eközben a londoni luxusházak értéke akár 30%-kal is csökkent.

Miközben a fejlesztők új kényelmi szolgáltatásai a vásárlókat hivatottak vonzani, ebben az árkategóriában a fogyasztók gyakran már el is várják ezeket. Az ingatlanfejlesztések amellett, hogy kényelmi szolgáltatásokkal rendelkeznek, egyben életstílust is kínálnak azáltal, hogy képesek például megszervezni a gyermekfelügyeletet vagy sétáltatni a háziállatokat.

A Chelsea Barracks egy újonnan épült fejlesztés, amely 6,7 millió fontért (3,1 milliárd forint) árul nappali + kéthálószobás lakásokat. Az ingatlan az egészségre és az életmódra való összpontosítás jegyében folyamatos orvosi szolgáltatást kínál, melynek keretében a lakástulajdonosok applikáción keresztül háziorvosi látogatásokat kérhetnek otthonukba, amibe akár egy Botox-kezelés is belefér. Emellett természetesen a wellness részleg sem hiányozhat az épületből.

A fejlesztések némelyike most már szállodai szintű szolgáltatást nyújt, de ennek megvan az ára. Az említett projektben például az éves közös költség eléri a 73 ezer forintnyi fontot négyzetméterenként.

Egy másik projekt, a Kensington High Street-en található, art deco moziból átalakított épület, amiben wellness-lakosztályt kínálnak medencével és szaunával, de van házi autó, amivel iskolába lehet vinni a gyereket, és külön zeneszoba a gyakorláshoz.

A hazai ingatlanpiaccal kiemelten foglalkoznak a szakértők a szeptember 25-i XX. Property Investment Forum konferencián. Részletekért kattints!

Címlapkép forrása: Getty Images

A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Lehangoló adatok jöttek, gyorsulva terjed a rendkívül fertőző betegség Magyarországon

Könyvelő

Könyvelő
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
felújítás festés ház lakás