FONTOS Alulmaradt Joe Biden az elnökjelölti vitán, megy a találgatás a lecseréléséről
 
Előfizetői tartalom

Másfél millió forint felett a budapesti új lakások négyzetméterára

Portfolio
Megjelent az Eltinga legfrissebb, 2024 második negyedévi Budapesti Lakáspiaci Riport, ami a fővárosi újlakáspiac aktuális folyamatait mutatja be. Ez alapján megállapítható, hogy tovább élénkült a kereslet a budapesti új lakások iránt, aminek hatása az árakban is érezhető volt. A kínálati árak emelkedése gyorsult, három hónap alatt közel 3 százalékos volt a növekedés, amivel a budapesti új építésű lakások átlagos négyzetméterára áttörte az 1,5 millió forintos határt.

Az aktuális felmérés 20 525 lakást tartalmaz. Ezek olyan fejlesztésekben találhatók, ahol 2024 február és május között legalább egy lakást kínáltak eladásra. A jelentős új kínálat hatására a listázott projektek száma 4 százalékkal, a felmérésben szereplő lakások száma pedig közel 6 százalékkal nőtt az előző negyedévvel összehasonlítva. Az eladott lakások száma...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés