Előfizetői tartalom

Kilenc híres látnivaló, amiben a legnagyobbat csalódnak a turisták

Portfolio
A legnépszerűbb látványosságok esetében gyakran előfordul, hogy az előzetes várakozások felülmúlják a valós élményt, így végül csalódnak benne a látogatók. A Turizmus.com a Preply nyelvtanulással foglalkozó portál listája alapján mutatta be a világ kilenc olyan nevezetességét, amikben a negatív Google-értékelések alapján a legnagyobbat csalódtak a turisták.

A portál a világ 83 híres nevezetességének Google értékelését vizsgálta meg, olyan kifejezéseket keresve, mint a „túlértékelt”, „csalódást keltő” és „turistacsapda”. A legtöbb negatív jelzőt a következő kilenc turisztikai látványosság kapta: 9. helyezett: London Eye, London, Egyesült Királyság London 135 méter magas óriáskerekét sokan kedvelik az onnan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés