Előfizetői tartalom

Jelentős tőkebefektetést kapott a digitális mobilitásban érdekelt Parkl

Portfolio
Négymillió eurós tőkebefektetéssel segíti a Lead Ventures a Parkl Digital Technologies digitális mobilitási szolgáltatásainak felskálázását. A vállalatok fenntarthatósági céljainak elérése, valamint a megváltozott munkavégzési szokások mind növelik a keresletet az okos mobilitási megoldások iránt az ingatlanszektorban.

A Parkl Digital Technologies jelentős befektetést kapott a kockázatitőkealap-kezelő Lead Ventures-től. A tőkebefektetés célja a Parkl növekedési stratégiájának finanszírozása, amivel a magyar tech scale-up az irodapiac meghatározó digitális szolgáltatójává válhat külföldön is. A jelenleg több mint 40 irodaházban összesen 10 ezernél is több parkolóhelyet, valamint emellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés