Előfizetői tartalom

Tényleg 3 millió forintos négyzetméterárak vannak a Balatonnál?

Az elmúlt hetekben körbejárta a sajtót egy hír, miszerint a 3 millió forintot is elérhetik egyes Balaton-parti lakásfejlesztések négyzetméterárai. Az elsőre megdöbbentőnek tűnő szám hallatán kíváncsiak lettünk, hogy valóban ennyire megdrágult-e a balatoni lakáspiac, így az új és a használt lakások aktuális kínálati árai mellett a tavaly gazdát cserélt lakások és házak árait is összehasonlítottuk.

A Balaton évek óta a lakásfejlesztők egyik kiemelt célterülete, ahol a kisebb településeken is előfordul, hogy egyik évről a másikra több száz új lakás épül fel. Mivel ezen fejlesztések többsége a tópart közelében valósul meg, ezért a lakások árcédulája is ahhoz igazodik. Hogy a lehető legpontosabb képet kapjuk, az Eltinga Balatoni Lakáspiaci Riportja alapján összegyűjtöttük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés