Előfizetői tartalom

Újabb kutatással segíti a LEO az épületek üzemeltetését

Portfolio
A május 8-i nemzetközi WORLD FM Világnapra, azaz a létesítménygazdálkodás napjára időzítette a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége (LEO) legújabb Benchmarking kutatásának megjelenését. A kiadvány szakmai tanulmányokon és elemzéseken keresztül mutatja be az épületüzemeltetés jó gyakorlatait, a hazai épületüzemeltetés történetét, valamint kiemeli a legfontosabb irodapiaci adatokat.

2009-ben, 15 évvel ezelőtt tartották meg az első FM ünnepet a GLOBAL FM kezdeményezéből, ami egy brüsszeli központú nemzetközi nonprofit FM szövetségként az iparág fejlesztésére, reputációjának folyamatos javítására, társadalmi elismertségének fokozására és a szakemberek közötti együttműködések támogatására jött létre, 100 országban mintegy 23 000 tagot tömörít...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés