Előfizetői tartalom

Lélektani szinten a budapesti tégla lakások ára

Portfolio
Verhetetlen a tégla építésű lakások népszerűsége Budapesten, ahol a használtingatlan-adásvételek 80 százalékában ilyen típusú otthonok szerepeltek idén. A főváros egészét tekintve 992 ezer Ft/m2 az ilyen típusú értékesített lakások átlagos négyzetméterára, azonban hét kerületben a lélektani egymillió forintot is meghaladták. A legdrágább a XII. kerület, itt jelenleg az 1,2 millió forintot is meghaladja az átlag, míg a legtöbb lakást Erzsébet- és Józsefvárosban vásárolták a Duna House ügyfelei.

A gyermeket tervező házaspároknak a CSOK Plusz, az egyedülállók és a további családbővítésre nem vállalkozó párok számára a tavalyinál kedvezőbb piaci hitelkamatok, az első lakásukat szerzőknek pedig a 10%-os önerő teheti még vonzóbbá az otthonteremtést idén a fővárosban, ahol 74%-kal több használt lakás kelt el eddig, mint 2023 első négy hónapjában.” – mondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés