Előfizetői tartalom

Listán mutatjuk meg Európa legunalmasabb múzeumait

Portfolio
Nemrég tettük közzé azt a szubjektív listát, ami bemutatja a világ tíz legunalmasabbnak tartott városát. Ezt folytatva egy amerikai tanulmány a világ száz legunalmasabb turista látványosságát gyűjtötte össze. A felmérés több mint 60 millió Google-visszajelzés alapján közel 3300 népszerű turisztikai látványosságot vizsgált meg, és gyűjtötte össze kulcsszavak alapján a 100 legunalmasabbat. Ezek közül most azokat az európai látványosságokat mutatjuk be, melyek felkerültek a kétes dicsőségű listára.

Kivel ne fordult volna már elő, hogy egy ismeretlen múzeumba betérve végül csalódottan jött ki onnan, megbánva az időt és a pénzt amit a kiállítás megtekintésére áldozott. Úgy tűnik, sokan vannak ezzel így, amit a Google-visszajelzésekben olvasható vélemények is igazolnak. Az említett felmérés 2024 márciusában 66,7 millió Google-vélemény elemzését végezte el 71...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés