Előfizetői tartalom

Nagy harc lesz az otthonfelújítási támogatásért: megduplázódhat a jogosult ingatlanok száma

Portfolio
A Bankmonitor szakértőinek becslése szerint a ma bejelentett könnyítésnek köszönhetően közel duplájára emelkedhet az új otthonfelújítási programra jogosultak száma. Ez azonban egyben azt is jelenti, hogy sietnie kell azoknak, akik kihasználnák a lehetőséget, mert a rendelkezésre álló 108 milliárd forintos keret még gyorsabban kimerülhet.

Ahogy a Portfolio is beszámolt róla, újabb részletek jelentek meg az otthonfelújítási programmal kapcsolatban, a korábbi feltételek közül várhatóan kikerül egy nagyon fontos előírás. Továbbra is az 1990 előtt épült családi házak energetikai korszerűsítése lesz finanszírozható a támogatásból, ugyanakkor nem lesz elvárás, hogy az épületnek csatlakoznia kell a vezetékes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés