Előfizetői tartalom

Beindítja az áremelkedést az új otthonfelújítási program?

Sokan várnak arra, hogy a nemrég bejelentett otthonfelújítási program részleteinek ismertetése után júniusban benyújthassák a családi házuk felújítására kiírt pályázatot. Mindez az érintett ingatlantípusok iránti keresletet is növelheti, a kamatmentes hitel és a támogatás mellett kedvező feltételekkel valósulhat meg a korszerűsítés. Az alábbiakban arra voltunk kíváncsiak, milyen árkülönbségek vannak az ország egyes részein a programba bevonható felújítandó és felújított gázfűtéses családi házak között. Emellett arról is kérdeztük a szakértőket, hogy egy ilyen felújítás milyen mértékben épülhet be az egyes ingatlanok árába.

Felmérésünkben az ingatlan.com, az OTP Otthonmegoldások és a Duna House szakértőit kérdeztük és kértünk tőlük adatokat arra, hogy hol, mekkorák a korszerűsítés előtti és a felújított családi házak közti árkülönbségek. Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője szerint teljesen egyértelmű, hogy egy felújítás beépül a lakások áraiba, ha azok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés