Előfizetői tartalom

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Portfolio
Együttműködési szerződést írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, amelynek köszönhetően a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaik esetében keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak. A cégek várakozásai szerint a hálózatok együttműködése az összesen közel 220 ingatlanirodában dolgozó több mint 2000 ingatlanértékesítő által kiszolgált ügyfélnek jelent hatékonyabb segítséget az ingatlanuk értékesítésében vagy megtalálásában.

Az együttműködési megállapodás értelmében a Duna House és az OTP Ingatlanpont hálózata a kiemelt, prémium megbízásaikat a másik hálózat honlapján is hirdethetik és kiajánlhatják ügyfeleik számára. A felek kiemelték, hogy ezzel a megoldással a megbízók a lehető legjobb eladási árat alkudhatják ki, az ingatlankeresők pedig gyors, egykapus kiszolgálásban részesülnek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés