Előfizetői tartalom

Ilyen kihívásokkal néz most szembe Budapest legnagyobb irodaportfóliójának tulajdonosa

Portfolio
Ingatlanpiaci szempontból fontos folyamatok zajlottak az elmúlt években a CPI Hungary háza táján. A cégcsoport - vállalatfelvásárlásai eredményeként - mostanra 603 500 négyzetméternyi kereskedelmi területet kezel, többek között a legnagyobb budapesti irodaportfólióval rendelkezik. A vállalat most a portfóliók integrálásának kihívásait és a fenntarthatósági megoldásait ismertette.

A CPI Property Group teljes portfóliója 2023-ban meghaladta a 20,3 milliárd eurót, ezen belül a CPI Hungary Magyarország legnagyobb irodaállomány-tulajdonosa és -üzemeltetője, illetve a hazai retail piacon – a bevásárlóközpont-üzletágban – a negyedik legnagyobb szereplő. A több mint 600 ezer négyzetméteres hazai portfólió összértéke 1,3 milliárd euró, melynek kihasználtsága...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés